среда, 2 марта 2011 г.

Відлуння Чорнобиля

Пропоную обговорити:
Чорнобиль ... трагедія і біль. Як ти думаєш, чи потрібно створювати туристичний маршрут на АЕС? Що це - данина пам'яті або бажання на чужому горі заробити?

14 комментариев:

Alex комментирует...

Я вважаю що з однієї сторони це правильно, а з іншої не зовсім. Просто людям цікаво подивитися що таке Чорнобильська зона, а з іншої сторони хтось заробляє гроші на горі інших.

Sveta комментирует...

Я вважаю що це бажання заробити на чужому горі і що це не дуже вдала ідея влаштовувати туристичні поїздки!Тому що, навідь на данний момент Чернобильська АЕС становить загрозу для здоров'я людини. А люди які полюбляють гострі відчуття, екстримальний відпочинок,знайдуть собі іншу розвагу!!! Це найбільша техногенна катастрофа в історії людства. Трагедія, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильскій АЕС, яка не перестає шокувати сучасників своїми масштабами.

Ирина комментирует...

Проверка работы

Юлія комментирует...

у 1986 році коли зірвалась АЕС у Чорнобилі, загинуло багато людей. На даний час там досі залишилась радіація,тому я вважаю, що не треба піддавати людей небезпеці.

Юля Ковтун комментирует...

Чорнобиль - це трагедія і біль, це частина нашої історії. Туризм - це розваги, а не походень по місцях трагедія. Я вважаю, що не потрібно створювати туристичний маршрут на АЕС, бо це не тільки не зовсім безпечно для життя, це й навіть не надто культурно з боку туриста відвідувати місце, де загинули люди страшною смертю.

Helen комментирует...

Нині, оглядаючи минуле з позиції наступних років, не можемо не бачити, що катастрофа на ЧАЕС завдала Україні незагойної рани, з якою їй доведеться жити упродовж довгої історії. Уже постраждали мільйони уражених радіацією людей, десятки тисяч із них пішли з життя через хвороби, заподіяні або спричинені її присутністю на нашій землі.
Тільки згодом, по збігові років та пришестям на українську землю благої вісті - правди, ми всі відчули, що тоді відбулося з нами, що є нині та що може бути пізніше. У рік вісімнадцятий від часу катастрофи сам атомний попіл спонукає кожного з нас замислитися над тим, якого удару зазнали насамперед наша отча земля - Україна і людям, яким випало жити на її теренах.
Я вважаю,що потрібно створювати туристичні маршрути на АЕС,бо це ціла історія,про яку,не тільки,треба знати,але побачити,відчути й зрозуміти всю трагедію...Але в розумних цілях,а не в комерційних для задоволення своїх матеріальних потреб...Це данина пам'яті,а не бажання заробити на чужому горі...
Петрова Олена 11-А.

Діана комментирует...

Трагедія Чорнобильської А
ЕС не залишає байдужими нікого.
Але все ж таки я вважаю ,що не потрібно створювати туристичний маршрут на АЕС.Тому що це небезпечно!

Анонимный комментирует...

Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.
Чорнобильська катастрофа це - катастофа не тільки України, але й усьго світу...

Lenusya комментирует...

Я вважаю, що люди намагаються заробити на чужому горі..
На даний момент на АЕС ще є радіація і це дуже шкідливо для здоровья.

Lenusya комментирует...

Люди дуже полюбляють екстрим.Тому їм цікаво побувати на АЕС.
Але я вважаю, що це лише заробляння на чужому горі.І до того ж це може бути небезпечно,тому що залишилося багато радіації.

Alenka комментирует...

Я вважая, що це просто заробляння грошей на чужому горі!
Чернобильська АЕС і зараз є небезпечним місцем, тому воно не повинно бути місцем скупчення людей!!
Алена

Lenusya комментирует...

Людям дуже подобається екстрим.Тому їм цікаво побувати на АЕС.Але я вважаю це зароблянням грошей на чужому горі.І до того ж це може бути небезпечно.

Unknown комментирует...

Якщо і влаштовувати такі поїздки, то тільки для того щоб дізнатися та побачити весь масштаб трагедії, а не для розваги!

Фія комментирует...

Дійсно, це небезпечно. Адже радіація проходить крізь саркофаг, радіоактивні елементи досі розпадаються, і це буде тривати ще протягом багатьох років.

Але якщо такий маршрут створтлт б, думаю, лиш для того, щоб заробити гроші.
Адже як дань памёяті можна було б просто проводити більше заходів, повёязаних із вшануванням памёяті загиблим, писати твори, знімати фільми...